News Flash:

Se reia licitatia pentru proiectarea noului concept urbanistic din zona Dacia

10 Iunie 2022
417 Vizualizari | 0 Comentarii
zona Dacia Timisoara

Primaria Municipiului Timisoara a relansat licitatia pentru achizitionarea serviciilor de proiectare proiectare si asistenta tehnica (DALI – documentatia de avizare a lucrarilor de interventie, proiect tehnic si asistenta tehnica) in vederea realizarii si implementarii obiectivului de investitie ”Modernizare spatiu public – zona cuprinsa intre bulevardul Cetatii, strada Gheorghe Lazar, Calea Circumvalatiunii, Calea Torontalului – zone verzi, infrastructura rutiera, utilitati publice.

Valoarea estimata a contractului de proiectare a fost majorata de la 504.201 lei la 1.176.470 lei, fara TVA, deoarece la precedenta licitatie nu a fost depusa nicio oferta.

Zona este delimitata de Calea Torontalului, bulevardul Cetatii, strada Gheorghe Lazar si Calea Circumvalatiunii si este un cvartal complex de locuinte colective si functiuni complementare. Spatiul de interventie, ce cuprinde strazile si spatiile publice din zona de studiu, nu a beneficiat de un concept unitar de amenajare, interventiile in zona efectuandu-se sporadic si izolat in functie de necesitatile momentului.

Investitia va asigura regenerarea urbana a zonei prin reabilitarea, modernizarea si reorganizarea spatiilor publice urbane (zone pietonale, zone destinate traficului auto si parcarilor) prin reconsiderarea modalitatilor de utilizare a acestora, decongestionand circulatia – interventii menite sa creasca calitatea vietii cetatenilor Timisoarei.

Obiectivul urmarit este revitalizarea spatiilor publice si introducerea de functiuni complementare: zone verzi amenajate, mici locuri de joaca, mici zone de sport (ex. cos baschet si spatiu amenajat),  spatii destinate petrecerii timpului in aer liber dotate cu mobilier urban.

Durata contractului, care vizeaza si asistenta tehnica pe parcursul executiei proiectului este de 48 de luni.

Pentru realizarea proiectului se vor solicita fonduri europene prin Program

Operational Regional.

Anuntul este publicat in SEAP si cei interesati sunt asteptati sa depuna oferte pana in 20.07.2022, ora 15:00.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006666 (s)