News Flash:

 Timisoara Refugee Art Festival a ajuns la a sasea editie

10 Iunie 2022
503 Vizualizari | 0 Comentarii

 
 Timisoara Refugee Art Festival a ajuns la a sasea editie si se va desfasura de la sfarsitul saptamanii viitoare in mai multe locatii din oras. Festivalul, singurul de acest fel in Europa de Est, isi propune sa faciliteze si sa mentina legatura dintre comunitate si refugiati.

” Festivalul a avut prima editie in 2017 si a reunit 30 de tineri refugiati si non refugiati care au produs impreuna 5 productii finale de teatru forum, muzica, film, pictura si instalatii de arta.

In 2018, alaturi de Asociatia Timisoara 2021 si UNHCR Romania, festivalul a adus pe scena trupe de muzica din Romania si strainatate, piese de teatru independente, o dezbatare la Universitatea de Vest din Timisoara, seminar pentru jurnalisti, atelier de fake news, proiectii de scurt si lung metraje si o expozitie de arta contemporana.

Echipa noastra este coordonata de profesionisti in domeniul asistentei sociale a refugiatilor din Timisoara si voluntari din domeniul artelor (regizori, pictori, actori, muzicieni).” arata organizatorii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006045 (s)