News Flash:

Descinderi ale politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor la centrele comerciale din Lugoj

20 Iunie 2014
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu inspectorii ITM si OPC, au descins, din nou, de aceasta data in Lugoj, pentru a-i controla pe agentii economici. Oamenii legii au declarat razboi deschis evaziunii fiscale inca de saptamana trecuta cand au controlat un centru comercial din Timisoara.
Controalele au inceput inca de dimineata, la mai multe societati comerciale, dar si in piete si centre comerciale din Lugoj. Din echipe fac parte politisti logojeni, colegi de-ai lor de la Serviciu de Investigare a Fraudelor Timis, dar si inspectori OPC si ITM. De asemenea, echipele sunt insotite in teren si de politisti locali din orasul timisean.
„Echipele de control verifica respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitara, daca documentele de transport sunt conforme cu realitatea, concordanta intre stocurile criptice si faptice, documentele de provenienta a marfurilor, respectarea prevederilor legale in intocmirea documentelor fiscale si contabile, respectarea conditiilor de depozitare si comercializare a marfurilor alimentare, precum si verificarea situatiei contractuale a angajatilor, scrie Tion.ro. Se verifica, de asemenea, respectarea legislatiei in domeniul transportului de marfuri, fiind amplasate filtre rutiere de catre echipe mixte”, anunta reprezentantii IPJ Timis, cei care si coordoneaza controalele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0884 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034048 (s)