News Flash:

Un mort si trei raniti, in urma unui accident rutier in judetul Sibiu. Soferul vinovat nu avea permis si a fugit de la locul tragediei

3 Octombrie 2017
791 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
Un barbat a murit si alti trei au fost raniti, in timpul noptii de luni spre marti, in urma impactului dintre doua masini, una rasturnandu-se. Soferul vinovat, un tanar de 23 de ani, din Cornatel, judetul Sibiu, nu avea permis de conducere.
Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu, a declarat marti dimineata ca accidentul de pe Drumul Judetean 106, din zona localitatii Cornatel, a fost produs de un sofer de 23 de ani, fara permis, care a si fugit de la locul evenimentului rutier.
„Un localnic de 23 de ani, din Cornatel, a condus autoturismul pe ruta Agnita-Sibiu, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar, rasturnandu-se. Soferul si doi pasageri au fugit de la locul accidentului, fiind indentificat ulterior. Al treilea pasager, de 48 de ani, a decedat in urma impactului”, a spus Welter.
Potrivit puratorului de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Welter, trintre cei trei raniti este si un copil de 13 ani.
„Printre persoanele ranite a fost si un copil in varsta de 13 ani. A Intervenit Detasamentul de pompieri Sibiu cu SMURD, autospeciala pentru transport victime multiple si Descarcerarea. Cele trei persoane ranite, constiente, au fost transportate la spital cu politraumatisme”, a spus Nistor.
Tanarul care a provocat accidentul este cercetat pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si parasire a locului accidentului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011052 (s)