News Flash:

Barbatul acesta are 100 de ani, a cersit toata viata, dar nu a cheltuit niciun leu. Ce a facut cu banii l-a facut celebru, povestea lui e unica in lume

2 Octombrie 2017
6958 Vizualizari | 0 Comentarii
bunic
Omul din imagini este cunoscut tuturor din localitate drept Bunicul Dobri, el a trait 100 de ani si a avut o inima mare cat cerul. Acest bunic special calatoreste zilnic 25 de kilometri din satul lui natal pana in capitala Sofia, locul unde cerseste mereu.
Timp de o viata intreaga a CERSIT adunand in jur de 50.000 de euro, dar acest om nu a folosit niciun ban pentru el!
In anul 2000 acest om minunat a lasat mostenire bisericii toata averea lui, tocmai de aceea a si fost alungat de acasa. Dar el nu a renuntat si si-a continuat misiunea: a inceput sa colecteze fonduri pentru restaurarea bisericilor. El este responsabil pentru renovarea a 4 biserici!
Pe langa acest lucru batranul achita regulat facturile diferitelor orfelinate, la venerabila varsta de 102 ani. Am putea spune de fapt ca ii ajuta pe oameni sa se ajute intre ei.
Bunicul Dobri inca traieste, daca va intrebati cum ar trebui sa arate un sfant in ziua de astazi, in imaginile acestea aveti raspunsul.

Galerie Video


bunicul dobri cerul sofia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)