News Flash:

Video superb - Concert printre nori. Opt studenti clujeni de la Academia de Muzica au cantat in avion

2 Octombrie 2017
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
concert
Cativa studenti clujeni au sustinut concerte la inaltime. Au interpretat in avioane, hit-uri romanesti si internationale. Pasagerii s-au bucurat din plin de surpriza si au spus ca, datorita simfoniei de dincolo de nori, calatoria li s-a parut mai scurta.
Asa cum se poate observa din imagini, concertul nu a avut loc intr-o sala de spectacole, ci intr-un avion. Desi spatiul nu a fost unul prea generos, totul a fost la inaltime. Si o surpriza frumoasa pentru pasagerii curselor Cluj Napoca-Londra si retur. Protagonistii:  8 studenti de la Academia de Muzica „Gheorghe Dima" din Cluj Napoca.
Reprezentatia a facut parte din proiectul cultural „Simfonie dincolo de nori", organizat de Georgiana Rusu, o actrita de la Teatrul de Stat din Constanta, si finantat de Administratia Fondului Cultural National. Si a avut rolul de a sarbatori Ziua Muzicii intr-un mod inedit.
Din repertoriu au facut parte 14 hituri romanesti si straine. Orchestra a sustinut, tot de Ziua Muzicii, inca doua concerte la inaltime. In avionul care a plecat din Cluj Napoca catre Bucuresti si retur.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004421 (s)