News Flash:

Un important lider USR Arad, indeamna romanii sa sparga sediile PSD

13 August 2018
825 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan N sui

Un important lider USR Arad a postat pe contul sau de Facebook un live la intoarcerea de la Bucuresti, prin care spunea ca va ajunge la Arad si va sparge sediul PSD.
Ioan Nasui, un lider USR Vladimirescu, (cea mai mare comuna din judetul Arad, situata chiar la marginea municipiului Arad), om de afaceri, le-a explicat manifestantilor exact ce trebuie sa faca.
„Bagati in pungi apa si dupa aia, unul cu prastia sa inceapa dansul spre libertate”, spune Ioan Nasui. Indemnul se repeta, iar spre final li se explica ca daca nu au prastii, pot folosi elasticul din chiloti. „Trebuie sa aveti pungi, tifon si flacoane la voi. Cand ei vor da cu gaz, aruncati pungile si trageti cu tifon”, ii sfatuieste Ioan Nasui pe manifestanti. De asemenea, el le sfpune fumatorilor „ca stiu ce au de facut”. Mai mult, ii indeamna sa arunce cu prastia tampoane luate de la femei. Ioan Nasui ii indeamna pe cei ce ii vad live-ul sa sparga sediile PSD si sa le arunca toate actele afara. „Eu continui la Arad si daca reusesc, intru in sediul PSD. O sa le arunc toate actele si tot ce au ei daca reusesc sa intru in sediul PSD pe geam, in centrul Aradului. Va indemn ca fiecare dintre voi sa faceti lucru acesta”, a spus Nasui. Despre manifestatia de vineri, de la Bucuresti, a avut un regret: „Trebuia sa le dam foc vineri. Trebuia sa aruncam benzina pe ei si sa le dam foc”.
Ioan Nasui a postat pe contul sau de Facebook fotogradii cu diverse arme pentru „combaterea abuzurilor” si le cerea celor care doresc, sa ik contacteze.  El a pregatit si o arma pentru Liviu Dragnea.
Pe Facebook au aparut postari despre faptul ca aradeanul Ioan Nasui ar fi unul dintre cei care a batut o jandarmerita la protestul de vineri de la Bucuresti.
USR Arad spune ca l-a dat afara pe Nasui pentru ca a avut un limbaj injurios, care incita la violenta
Vlad Botos, presedinte al USR Arad a declarat ca Ioan Nasui, aradeanul care a regretat ca nu le-a dat foc jandarmilor si i-a indemnat pe romani la violente, a fost dat afara din partid. „Ioan Nasui a fost exclus din USR in urma cu aproximativ doua luni, in data de 21 iunie 2018. Motivul excluderii a fost nerespectarea statutului USR care impune tuturor membrilor sa aiba un comportament moral si demn in societate. In mai multe postari pe Facebook, Ioan Nasui a avut un limbaj injurios, care incita la violenta. USR nu tolereaza extremismul, iar membrii partidului nu se pot abate de la principiile partidului. Niciun membru al partidului nu poate sa intreprinda actiuni in contradictie cu obiectivele politice ale USR sau sa prejudicieze, prin luari de pozitie publice, interesele legitime ale USR si ale membrilor sai. USR Arad a indemnat intotdeauna la calm si la proteste pasnice, indiferent cat de suparati sunt oamenii de situatia in care se afla Romania. Violenta nu este niciodata solutia de a rezolva problemele”, a declarat Vlad Botos.

Galerie Foto

nasui_arme_1_1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005072 (s)