News Flash:

Un celebru cantaret s-a logodit cu iubitul sau

17 Noiembrie 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
cantaret2
Cunoscutul cantaret portorican Ricky Martin a fost plin de surprize la emisiunea The Ellen DeGeneres Show de miercuri, difuzata de postul NBC.


In afara de faptul ca va sustine un spectacol permanent la Las Vegas, superstarul muzicii latino a anuntat ca s-a logodit cu iubitul sau, artistul de origine siriana Jwan Yosef, informeaza EFE.
Ricky Martin, in varsta de 45 de ani, tatal a doi gemeni in varsta de 8 ani, nascuti de o mama purtatoare, a declarat ca el este cel care a facut propunerea dupa mai mult de un an de cand sunt impreuna. Artistul a povestit ca a fost "nervos" atunci cand l-a cerut in casatorie pe iubitul sau. "M-am asezat in genunchi si am scos cutia mica de metal. O aveam intr-un saculet de catifea si in loc sa spun: 'Vrei sa te casatoresti cu mine?' Am zis: 'Ti-am cumparat ceva!' Apoi am spus: 'Vreau sa-mi petrec viata cu tine'. A fost foarte frumos", a descris Ricky Martin momentul.


El a amintit in interviu ca relatia sa cu Iosef a inceput deoarece este colectionar de tablouri si a devenit interesat de unul al actualului sau partener.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006003 (s)