News Flash:

Maia Sandu primeste LOVITURA DE GRATIE

16 Noiembrie 2016
1255 Vizualizari | 0 Comentarii
Maia Sandu
Alegerile prezidentiale din Republica Moldova au fost unele "competitive, cu respectarea libertatilor fundamentale", estimeaza ambasada SUA la Chisinau, care da asigurari ca administratia de la Washington va ramane deschisa cooperarii cu autoritatile moldovenesti, informeaza miercuri Deschide.md.


Totodata, ambasada SUA subliniaza ca "procesul electoral se va incheia dupa ce Curtea Constitutionala va valida rezultatele alegerilor".


"Conform concluziilor preliminare ale misiunii de observatori a Biroului OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (ODIHR), alegerile au fost competitive, cu respectarea libertatilor fundamentale. Intelegem ca exista acuzatii de nereguli. Procesul electoral se va incheia odata ce Curtea Constitutionala a Republicii Moldova va valida rezultatul final", se mentioneaza in comunicatul ambasadei SUA la Chisinau.

Potrivit sursei citate, "guvernul SUA se angajeaza sa colaboreze cu autoritatile Republicii Moldova in sustinerea unei guvernari eficiente si responsabile pentru poporul Moldovei". "Asteptam sa conlucram in acest sens cu presedintele ales', se mai arata in comunicat, transmite agerpres.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005374 (s)