News Flash:

Decizia lui Donald Trump care lasa foarte mult loc de interpretari

17 Noiembrie 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Donald Trump
Noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va efectua o vizita in Rusia, dupa ce va fi investit in functie in mod oficial, in data de 20 ianuarie 2017, scrie cotidianul rus Izvestia, citand o sursa de din cadrul Partidului Republicanilor.


Consilerii lui Trump l-au convins pe noul lider american ca ar fi mai bine sa mearga in vizita in Federatia Rusa dupa ce va fi investit, nu inainte, potirivit interlocutorului cotidianului rus.


O vizita a lui Trump in Rusia inainte de preluarea functiei ar fi putut fi interpretata ca o subminare a politicii actualei administratii americane si o incercare de a purta negocieri pe ascuns in timpul mandatului presedintelui in exercitiu american Barack Obama, este e parere analistul Dimitri K. Simes, de la publicatia americana The National Interest.
Pe 14 noiembrie, Kremlinul a anuntat ca a avut loc o conversatie telefonica intre Donald Trump si Vladimir Putin, convorbire in cadrul careia acestia au stabilit continuarea contactelor telefonice si in perspectiva sa aiba o intalnire cat de curand.

Anterior, Trump si-a exprimat intentia de a normaliza relatiile cu Federatia Rusa.

trump vizita rusia vladimir putin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006172 (s)