News Flash:

Un adevarat MIRACOL! FRUCTUL care distruge 98% din CELULE CANCEROASE in mai putin de 48 de ore! VEZI AICI

30 Iunie 2017
1757 Vizualizari | 0 Comentarii
fruct celule
Cercetatorii afirma ca unul dintre fructele minune oferite de natura, pe langa faptul ca poate trata probleme ale ficatului si ale pancreasului, distruge celulele canceroase, fiind de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.
Fructul miraculos este cunoscut sub numele de Graviola in Brazilia, Guanabana in spaniola, si „Soursop”, in limba engleza
Frunza fructului, precum si coaja sunt de ajutor in reglementarea nivelului de zahar din sange si in tratarea diabetului. De asemenea, ceaiul de frunze de guanabana poate trataproblemele ficatului si ale pancreasului.

Ce spun oamenii de stiinta-
Studii au demonstrat ca acest fruct miraculos lupta impotriva cancerului pulmonar si a celui la san, precum si impotriva tumorilor cerebrale.
Institutul National al Cancerului a descoperit, in 1976, in urma unor cercetari ca frunzele fructului, cat si tulpina acestuia sunt eficiente in distrugerea anumitor celule canceroase din organism. De asemenea, oamenii de stiinta de la Universitatea Purdue, Statele Unite ale Americii, s-au concentrat pe proprietatile antitumorale ale fructului. Ei au constatat cacelulele tumorale care sunt rezistente la tratamentul cu chimioterapie, sau celule rezistente la multe tipuri de medicamente, sunt distruse in mod eficient de guanabana.
Un alt studiu efectuat la Universitatea Catolica din Coreea de Sud si publicat in „Journal of Natural Products”, a reliefat ca guanabana este de 10.000 de ori mai eficient impotrivacancerului decat chimioterapia, in timp ce oamenii de stiinta din Coreea de Sud au stabilit ca fructul distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase, cum se intampla in cazul chimioterapiei.

fructele minune pancreasului celulele canceroase chimioterapia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004699 (s)