Pieptul de pui umplut este un preparat simplu si delicios!
Ingrediente piept de pui umplut:
piept de pui;
branza;
rosii;
suc de rosii;
oregano;
sare;
piper.
Cum se prepara pieptul de pui umplut:
Imparte pieptul de pui in doua, si cresteaza fiecare jumatate astfel incat sa il poti rula dupa ce il umpli.
Condimenteaza pieptul de pui cu sare si piper si umple-l dupa cum iti place cu: o felie de branza, rosii si oregano.
Ruleaza pieptul de pui si inchide-l cu scobitori.
Pune-l intr-o tigaie incinsa, la foc mare, pentru a-l sigila, pe ambele parti, dupa care transfera-l intr-un vas termorezistent si acopera-l cu suc de rosii.
Aseaza-l in cuptorul preaincalzit, la 180 de grade pentru 20 de minute, si este gata puiul delicios.
Pofta buna!
Comentarii (0)