News Flash:

Tudose: Nu dam pe nimeni afara; va fi un inventar al celor care lucreaza la stat

20 Iulie 2017
1004 Vizualizari | 0 Comentarii
tudose01 465x390
Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, la inceputul sedintei Executivului, ca ordonanta referitoare la blocarile de angajari in sistemul bugetar are in vedere un inventar ''foarte clar al celor care lucreaza la stat''.
"Astazi vom lua in discutie, spre aprobare, acel celebru act privind masuri privind administratia centrala. Nu dam pe nimeni afara, pur si simplu se blocheaza angajarile si incercam si vom reusi sa eficientizam actul administrativ, daca este vorba de reorganizare, de descentralizare", a spus Tudose.
El a afirmat ca aparatul birocratic este din ce in ce mai mare si sunt cereri de angajare a sute de oameni, "purtatori de stampila, de semnatura".
"A devenit aparatul birocratic din ce in ce mai mare si se angajeaza in fiecare zi, sunt cereri de sute si sute de oameni, mii de oameni, purtatori de stampila, de semnatura, de program pe usa. Repet, nu dam pe nimeni afara, dar va fi un inventar foarte clar al celor care functioneaza, lucreaza astazi la stat, ar trebui sa lucreze si la stat si pentru stat si pentru cetateni si vom eficientiza actul lor administrativ si practic eficienta structurilor pe care le reprezinta", a mai spus Tudose.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005941 (s)