News Flash:

Motociclist din Timisoara bagat in spital de un sofer neatent

20 Iulie 2017
1186 Vizualizari | 1 Comentarii
motociclist calcat
Accident de circulatie, miercuri seara, la Timisoara. Un motociclist in varsta de 38 de ani a ajuns la spital dupa ce s-a ciocnit de un autoturism condus de un sofer care nu i-a acordat prioritate.
Accidentul, spun politistii, a fost produs de un tanar de 23 de ani care circula la volanul unui autoturism pe strada Gheorghe Adam, dinspre Spitalul de Boli Infectioase spre Calea Lugojului. La un moment dat soferul a vrut sa vireze la stanga pe strada Lorena, dar nu s-a asigurat si i-a taiat calea motociclistului.
Impactul a fost puternic, iar barbatul de 38 de ani a fost aruncat la pamant. El a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat la spital pentru ingrijiri medicale, scrie tion.ro.
Politistii de la Rutiera s-au deplasat la fata locului si i-au intocmit soferului vinovat dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Mihail  | #7981
De ce masinile care se vad in fundal au numere de Bucuresti ? Probabil accidentul s-a intamplat in Bucuresti si nu in Timisoara . Poate motociclistul era din Timisoara.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007700 (s)