News Flash:

Ministrul roman de Externe a depus instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice

2 Iunie 2017
936 Vizualizari | 0 Comentarii
melescanu
Ministrul de Externe Teodor Melescanu, a depus in 1 iunie instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, a anuntat MAE.
Depunerea documentului a avut loc in cadrul unei ceremonii la care a participat secretarul general adjunct pentru Afaceri Juridice al ONU, Miguel de Serpa Soares.
Formularea si implementarea concertata a strategiilor privind dezvoltarea durabila si schimbarile climatice, la nivel national, corespund angajamentului Romaniei ca stat membru UE si ONU, precum si obiectivului de a contribui activ la implementarea mecanismelor Acordului, a spus ministrul Melescanu, citat intr-un comunicat al MAE.
In context, secretarul general adjunct al ONU, Miguel de Serpa Soares a subliniat ca ratificarea de catre Romania a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice reprezinta recunoasterea contributiei importante a tarii noastre pentru mentinerea acestui domeniu pe agenda internationala si consolidarea cooperarii intre statele lumii in abordarea acestui fenomen.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 43 queries | Mysql time :0.016067 (s)