News Flash:

Tudorel Toader: "Intr-o saptamana - maxim doua, vom prezenta public"

29 August 2017
1513 Vizualizari | 1 Comentarii
tudorel toader2
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca urmeaza sa fie construite doua noi penitenciare. 


"Sigur intr-o saptamana - maxim doua, vom prezenta public ceea ce se numeste foaia de parcurs - masurile pe care le avem in vedere pentru indeplinirea cerintelor Hotararii-pilot a CEDO. (...) Vom construi doua noi penitenciare. Cu unul suntem deja in faza hotararii de Guvern. Vom extinde penitenciarele existente, vom moderniza acolo unde este de modernizat", a afirmat Tudorel Toader, la Targu Ocna, la Festivitatea de absolvire a promotiei 2017 si aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Scolii Nationale de Pregatire Agentilor de Penitenciare, informeaza agerpres.ro.
El a adaugat ca, in opinia sa, o societate moderna si democratica nu trebuie sa aiba ca obiectiv construirea de penitenciare. 

"O societate moderna trebuie sa aiba rolul de preventie speciala ca sa nu aiba nevoie de penitenciare", a subliniat Toader.

tudorel toader targu ocna scolii nationale pregatire agentilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mada  | #9088
Perfect adevarate parerile ministrului privind construirea puscariilor. O vorba japoneza spune ca o societate avansata este cea care nu trebuie sa mai construiasca spitale. (deci unde suntem ?)
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005757 (s)