News Flash:

Genica Boerica, condamnat la 10 ani si 3 luni de inchisoare, a fost adus in tara dupa ce a fost prins in Italia

29 August 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
genica boerica 604 mihai spiridonica
Omul de afaceri Genica Boerica, condamnat la 10 ani si 3 luni de inchisoare, pentru infractiuni de natura economica, a fost adus in tara, in noaptea de luni spre marti, din Italia, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie.
Omul de afaceri Genica Boerica, adus in tara, in noaptea de luni spre marti, din Italia, a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, o comisie din ANP urmand sa decida ce regim de executare a pedepsei va avea, dar si locul de incarcerare, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii inchisorii.
In prezent, Genica Boerica se afla in carantina, conform procedurilor, timp de 21 de zile. In cadrul acestui interval de timp, el va fi evaluat medical, psihologic si educational.
La finalul perioadei de carantina, o comisie din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) va stabili care va fi regimul de executare a pedepsei in cazul omului de afaceri. De asemenea, ANP va decide unde va executa pedeapsa, adica intr-o unitate apropiata de localitate de domiciliu.
Omul de afaceri Genica Boerica, condamnat la 10 ani si 3 luni pentru infractiuni de natura economica, a fost adus in tara, in noaptea de luni spre marti, din Italia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.
Politia Romana arata, intr-un comunicat remis marti dimineata MEDIAFAX, ca in noaptea de 28 spre 29 august, o escorta a Politiei Romane a preluat din Italia si adus in tara un barbat urmarit la nivel international de autoritatile judiciare romane intrucat este condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 10 ani si 3 luni pentru infractiuni de natura economica. Barbatul a fost localizat si depistat, in urma schimbului de informatii efectuat prin intermediul Biroului SIRENE, in Italia, la data de 22 iunie 2017, iar la data de 16 august 2017, Curtea de Apel din Milano a decis predarea catre Romania.
Surse din Politie au precizat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca este vorba de omul de afaceri Genica Boerica.
Craioveanul a fost condamnat definitiv, in ianuarie 2014, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), la 10 ani si trei luni pentru spalare de bani. Barbatul a mai fost condamnat, tot definitiv, la sase ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de returnari ilegale de TVA. O a treia condamnare a primit-o de la Judecatoria Sectorului , respectiv un an de inchisoare cu suspendare in cazul accidentului din 2011, cand l-a lovit cu masina pe Iulian Craciun, aflat in scaun cu rotile, pe o trecere de pietoni din zona Dorobanti din Capitala, apoi a fugit de la locul accidentului.
Genica Boerica a fost dat in urmarire internationala dupa ce nu a fost gasit de politisti, pentru a pune in executare sentinta de 10 ani si trei luni de inchisoare.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)