News Flash:

Tudorel Toader ii raspunde judecatorului Cristi Danilet: A nu se confunda protocoalele referitoare la infaptuirea justitiei cu cele privind educatia

31 August 2018
771 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4 1

Tudorel Toader a precizat ca protocoalele ce vizeaza educatia juridica nu trebuie confundate cu cele care se refera la infaptuirea justitiei, raspunzand criticilor aduse de judecatorul Cristi Danilet, potrivit carora si ministrul a semnat protocoale cu institutii, desi le considera nefiresti.
„A nu se confunda Protocoalele referitoare la infaptuirea justitiei, care trebuie sa fie independenta, cu Protocoalele referitoare la educatia juridica in scoli”, a scris ministrul Tudorel Toader pe Facebook.

Precizarile vin dupa ce judecatorul Cristi Danilet a prezentat, in contextul in care Tudorel Toader a spus ca protocoalele sunt nefiresti, cateva astfel de documente semnate de ministrul Justitiei si alte institutii, precum CSM, Ministerul Educatiei, Facultatea de Drept din Iasi, Administratia Penitenciarelor, Uniunea avocatilor.

„Sunt sase protocoale semnate de domnul profesor universitar dr. Toader Tudorel si un altul semnat de ministrul anterior pe care il impune sa fie respectat de catre judecatori. Toate au fost incheiate in statul de drept numit Romania. Eu spun ca ar cam fi legale. Dar daca ma uit la clipul de mai sus nu pot spune ca ar fi si firesti. Caci daca la drept cat de cat ma pricep, la filosofie inca sunt incepator”, a scris judecatorul Cristi Danilet, pe blogul sau.


tudorel toader cristi danilet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)