News Flash:

Un foc de ARMA a fost tras asupra unui tren de persoane care circula de la Timisoara la Resita

30 August 2018
759 Vizualizari | 0 Comentarii
tren 1

Un foc de arma a fost tras, in timpul noptii de miercuri spre joi, asupra unui tren de persoane care circula de la Timisoara la Resita, iar o alica a patruns prin geam, in compartiment. Nu au fost persoane ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, miercuri seara, Politia Transporturi Feroviare Resita a fost sesizata prin apel la 112 cu privire la faptul ca asupra trenului de persoane Regiotrans 16.113 Timisoara – Resita, s-a tras din exterior un posibil foc de arma. Automotorul apartine unui operator privat, iar o alica a patruns prin geam, in compartiment.

Conform martorilor, incidentul a avut loc imediat dupa ce trenul a plecat din gara Coltan, din judetul Caras-Severin. Din fericire, nicio persoana aflata in tren nu a fost ranita.

„Echipa operativa deplasata la fata locului, din care a facut parte si un politist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost insa ridicate probe, urmand a se efectua o expertiza criminalistica. Cercetarile continua in vederea clarificarii starii de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a aratat IPJ Caras-Severin.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006408 (s)