News Flash:

Trupul neinsufletit al coregrafului Cornel Patrichi, depus la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase"

6 Aprilie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
cornel patrichi
Trupul neinsufletit al coregrafului Cornel Patrichi va fi depus miercuri, 6 aprilie, incepand cu orele 10.00, in foaierul Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”, iar inmormantarea va avea loc joi, 7 aprilie, in cimitirul din localitatea Pipera.
Cornel Patrichi a incetat din viata marti, 5 aprilie, dupa-amiaza, la Bucuresti, dupa o lunga si grea suferinta datorata bolii de care fusese diagnosticat: cancer pulmonar.
Pe 1 aprilie, Cornel Patrichi, cel care a debutat ca balerin pe scena Salii Savoy de pe Calea Victoriei, a implinit 72 de ani. Si sotia sa, Cornelia Patrichi a fost multi ani solista a trupei de balet a Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”.
Pentru profesionalismul si talentul sau unic, dar si pentru faptul ca a colaborat excelent de-a lungul timpului cu trupa Teatrului Tanase, dar si cu toti artistii, in spectacolele de Revista, in cele de Televiziune, in turnee si in filme, Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista ”Constantin Tanase” a decis ca trupul neinsufletit al celebrului coregraf sa fie depus in foierul Teatrului miercuri, 6 aprilie, au confirmat reprezentanti ai Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”.
Astfel, toti aceia care vor dori sa isi ia ramas bun, pot sa ii aduca un ultim omagiu incepand cu orele 10.00 la sediul din Calea Victoriei nr. 33. Cornel Patrichi va fi inmormantat joi in Cimitirul din localitatea Pipera, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”.
Cornel Patrichi, supranumit si ''Regele dansului in comunism'', s-a nascut la Bucuresti pe 1 aprilie 1944 si a absolvit Liceul de Coregrafie in 1962, fiind angajat, in acelasi an, ca prim-balerin la Teatrul de Revista "Constantin Tanase" - pe atunci “Carabus” - unde unchiul sau, Nicolae Patrichi era Director Muzical.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006352 (s)