News Flash:

Iosif Armas, calcat de mascati

6 Aprilie 2016
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
iosif armas2
Milionarul de carton, asa cum a fost numit omul care a beneficiat de privatizarea scandaloasa a statiunii de pe Valea Cernei, e anchetat pentru un tun de 30 de milioane de euro!

Iosif Armas ar putea sa nu mai ajunga maine la Otelu Rosu, acolo unde era asteptat sa-si preia biroul de la combinatul din oras, pe care l-ar fi preluat intr-o afacere cu parteneri sarbi. Si asta pentru ca, in aceasta dimineata, mascatii au descins in mai multe locatii din Caras-Severin. Din primele informatii, sunt anchetate vanzarile hotelurilor din Herculane, pe care Armas le-a avut pe mana cu largul concurs al PSD si al fostului ministru al Turismului, Dan Matei Agathon.
UPDATE, ora 8.55
Actiunea de astazi este organizata de DIICOT Caras-Severin si ii vizeaza in principal pe suspectii Iosif Armas, Filip Raiescu si Gavril Adamescu. Acestia ar fi format un grup infractional organizat specializat in infractiunile de delapidare, bancruta frauduloasa si abuz in serviciu, ceea ce inseamna ca in afacerile penale au fost implicati si functionari publici. Anchetatorii verifica vanzarea a mai mult de 20 de imobile din statiunea Baile Herculane. La aceasta ora sunt in derulare 16 perchezitii in Caras-Severin si cinci in Bucuresti. Au calitatea de suspecti 22 de persoane.

valea cernei iosif armas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005754 (s)