News Flash:

Tripla crima de la Brasov I Procuror, despre barbatul care si-a omorat familia: Nu are urme de regret. E convins ca si-a trimis sotia si copiii catre o lume mai buna. Ce au descoperit anchetatorii

28 Martie 2018
1873 Vizualizari | 0 Comentarii
crima brasov florin buliga 696x385

Barbatul care si-a omorat sotia si cei doi copii nu isi regreta faptele, fiind convins ca si-a trimis familia catre o lume mai buna, spune purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori Brasov, Daniel Danca. Potrivit acestuia, barbatul a spus ca este consumator de droguri.
Daniel Danca, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca din punctul sau de vedere, barbatul prezinta o labilitate psihica crescuta.

”Din punctul meu de vedere, dupa ce am stat de vorba cu el, prezinta o labilitate psihica crescuta. Si-a motivat fapta considerand, de fapt fiind convins, ca in felul acesta a facilitat accesul membrilor familiei sale catre o lume mai buna, unde acestia sa fie mai linistiti. Nu am observat sa aiba urme de regret, real, asupra a ceea ce a facut, fiind convins de teoriile lui. Urmeaza sa mai facem investigatii sa vedem care era atmosfera in familie, daca se certau sau nu se mai intelegeau. El afirma ca dupa ce a comis fapta ar fi comunicat telepatic cu ei si i-au transmis ca sunt mai bine”, a spus procurorul.

Potrivit acestuia, crima a fost comisa noaptea, dupa ce femeia si copiii s-au culcat. Inainte de a-si omora familia, barbatul a fost la Manastirea Sinca, unde mergea frecvent sa se reculeaga.


”A ajuns acasa undeva la ora 21.00 si s-a intamplat dupa ce s-au culcat, in somn. Mi-a spus ca in trecut a avut probleme cu alcoolul si a participat la intrunirile alcoolicilor anonimi. Mi-a mai spus ca ocazional consuma si droguri-cannabis", a adaugat procurorul.

Barbatul in varsta de 43 ani s-a prezentat marti la IPJ Brasov, afirmand ca si-a injunghiat mortal sotia si cei doi copii.

”Un barbat de 43 ani, din judetul Brasov s-a prezentat la sediul IPJ Brasov, declarand ca si-a ucis sotia, de 42 ani, si cei doi copii, o fata de 18 ani si un baiat de 13 ani. In acest moment, o echipa constituita din politisti de investigatii criminale si criminalisti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov efectueaza verificari pentru stabilirea circumstantelor producerii faptei. Barbatul este in custodia politistilor, fiind audiat. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat”, declarau reprezentantii IPJ Brasov.

Florin Mircea Buliga a fost retinut marti seara pentru 24 de ore si se afla in arestul IPJ.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008530 (s)