News Flash:

Tratament naturist pentru lipoame

3 Iunie 2017
25251 Vizualizari | 0 Comentarii
lipoame
Desi departe de a constitui o amenintare la adresa sanatatiilipoamele pot fi o prezenta nedorita sau inestetica. Nu este imposibil de scapat de lipoame si partea cea mai buna este ca exista tratamente naturiste.

Ce sunt lipoamele


Sunt o forma de tumori benigne. Se manifesta ca un depozit subcutanat de grasime, iar ca aspect sunt similare chisturilor. Sunt de obicei mici si pot aparea pe mai toata suprafata corpului.


Tratamentul dat de natura
Bune la toate, uleiului de in si ceaiului verde le-a fost gasite înca o întrebuintare. Desi amandoua sunt folosite de secole, pe langa tratarea psoriazisului si eczemelor, recent, s-a descoperit ca sunt eficiente si în tratamentul lipoamelor.

Omega 3 si 6 din uleiul de in au efecte antiinflamatoare. Similar este si ceaiul verde, dar actiunea lui este exercitata din interior. Ceaiul diminueaza tesutul adipos al organismului, ajutand astfel la reducerea conditiilor favorabile formarii de lipoame.


Aplicarea uleiului peste lipom de 3 ori pe zi garanteaza ca rezultatele nu vor întarzia sa apara. Cumulat cu actiunea pozitiva a antioxidantilor din ceaiul verde - recomandabil 3 cani pe zi - sunteti pe drumul cel bun.


ATENTIE, însa: înainte de a începe tratamentul cu ulei de in, consultati un medic. Acesta poate interactiona cu diverse medicamente anticoagulante, tratamente hormonale si medicatie împotriva hipertensiunii. De asemenea, ceaiul verde poate avea efecte diuretice si laxative.


Alternativa chirurgicala
Se poate scapa de lipoame si prin operatie. Exista mai multe feluri de interventii, cu sau fara bisturiu. În cazul celor mari este nevoie de excizie urmata evident de închiderea plagii. În prezent cicatricile nu mai sunt greu de evitat. O procedura executata corect si un tratament cu acid hialuronic si crema cu protectie UVA si UVB asigura o vindecare estetica.


amenintare sanatatii lipoamele inestetica tratamente naturiste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006799 (s)