News Flash:

PUNCTELE NEGRE dispar dupa PRIMA PERIERE! Ai deja ingredientul minune acasa…

2 Iunie 2017
26613 Vizualizari | 0 Comentarii
punctele negre2

Punctele negre sunt o problemă supărătoare pentru oricine. Din fericire, există mai multe soluții care te ajută să scapi de punctele negre și să ai o piele frumoasă. Poți încerca să folosești pasta de dinți.

Ai putea încerca să pregătești acasă o masca pentru nas folosind pastă de dinți. Ingredientul principal îl ai deja acasă. În plus, se pregătește ușor. Tot ce trebuie să faci este să amesteci părți egale de bicarbonat de sodiu și pastă de dinți. După aceea, în acel amestec se pune puțină sare.

Înainte de a aplica pe nas acea mască făcută din pastă de dinți și bicarbonat de sodiu, este recomandat să îți deschizi porii. Pentru a face asta, trebuie să folosești prosoape calde și ude. Aplică-le pe față pentru a-ți deschide porii. Acesta este primul pas. După aceea, poți trece la pasul următor. Tot ce trebuie să faci este să pregătești masca pe care o vei aplica pe nas. După aceea, ia o periuță de dinți cu ajutorul căreia vei aplica pe nas masca din pastă de dinți.

Când alici cu ajutorul periuței de dinți pasta care te va scăpa de punctele negre, trebuie să știi că este important să masezi ușor pielea.

Așteaptă puțin să își facă efectul masca, după care te poți clăti folosind apă calduță. Nu este vorba despre nimic complicat și nu ai nevoie decât de ingrediente pe care sigur le ai acasă.

Așadar, dacă ai puncte negre pe nas, ai putea încerca această metodă simplă. Poți pregăti acasă această mască facială ce va înlătura punctele negre. Se pregătește ușor și se aplică ușor, după cum s-a văzut în rândurile de mai sus.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005770 (s)