News Flash:

TRANSFORMARE ULUITOARE! Cum arata OANA LIS la 17 ani! Sa n-o recunosti! FOTO

3 Februarie 2017
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
oana lis2
Oana Lis a postat pe contul sau de Facebook o fotografie de dinainte sa implineasca varsta majoratului. Vedeta era foarte slaba, iar fanii aproape ca nici nu au reusit sa o recunoasca.
Devenita celebra dupa ce a inceput o relatie cu fostul edil al capitalei, Viorel Lis, Oana Lis si-a schimbat complet stilul de viata. Inainte insa, aceasta era o tanara obisnuita. Vedeta a scos din albumele de fotografii, o poza de pe vremea cand avea doar 17 ani. Cuprinsa de nostalgia tineretii, aceasta s-a grabit sa posteze pe pagina sa de Facebook, pentru a le tuturor prietenilor virtuali cum arata in adolescenta.
In imaginea care a strans sute de like-uri, Oana Lis este foarte slaba si poata o bluza rosie, cu maneci lungi, o fusta neagra pana in pamant, iar in urechi are cercei timp candelabru. Fanii nu au recunoscut-o decat dupa parul blond si cret, care ii cade haotic pe frunte.
„Eu, la 17 ani! Ce amarata eram”, a scris Oana Lis in dreptul fotografiei in care apare alaturi de doi tineri cam de aceeasi varsta ca si ea, precizand ca se simte emotionata.

Galerie Foto

oana_lis_17
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)