News Flash:

Traian Basescu ii arata cu degetul pe americani

13 Mai 2015
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Traian Basescu crede ca este ceva in neregula in chestiunea vizitei "ostentative" a insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite la Parlament. Dean Thompson a avut saptamana trecuta o intalnire la Palatul Parlamentului cu seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si premierul Victor Ponta.

Desi prim-ministrul nu a confirmat informatia, Zgonea a precizat ca oficialul american a venit sa le atraga atentia asupra modificarilor legislatiei penale, care se discuta in Parlament in aceasta perioada. "Cand am vazut insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite mergand fara retinere la Parlament si tinand cont de declaratia domnului Zgonea, ca a fost vorba de o interventie pentru nemodificarea Codului de Procedura Penala, chiar am spus: ceva e in neregula. Si nu pentru ca astfel de discutii nu pot sa aiba loc, ci pentru faptul ca ele s-au facut ostentativ".

"Niciodata nu a existat o discutie cu mine legata de ce sa faca cineva sau ce sa fac eu, si o spun cu toata taria. Nu a existat niciodata. Au mai existat teorii pe care le avansau unii: presedintele a primit mesaj sa-l atace pe Putin sau sa atace Moscova, niciodata. N-a indraznit nimeni sa vina sa imi spuna: ar trebui sa faceti declaratia asta, ar trebui sa aveti pozitia asta. Sunt zece ani in care n-am vazut asa ceva, dar acum mi s-a parut exagerat ce s-a intamplat, cu vizita direct la Parlament", a subliniat Basescu.

traian basescu neregula dean thompson palatul parlamentului discutie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004458 (s)