News Flash:

Primarul Nichita, scrisoare deschisa iesenilor

11 Mai 2015
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
nichita
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le cere scuze iesenilor, intr-o scrisoare deschisa, pentru situatia creata in ultimele zile, precizand ca nu este un las, ca are frica de Dumnezeu si ca alaturi de echipa sa va duce la bun sfarsit proiectele municipiului pana in 2016.
Gheorghe Nichita le solicita iesenilor, intr-o scrisoare deschisa, sa se gandeasca la el altfel decat la primarul Nichita, el precizand ca intreaga comunitate a fost tinta unui asediu mediatic nemeritat, transmite corespondentu MEDIAFAX.
"Inainte de toate, va rog sa primiti scuzele mele sincere. Acolo, in adancul sufletului vostru, va rog sa intelegeti parerile de rau ale omului Gheorghe Nichita. Regret enorm situatia creata in ultimele zile din cauza careia comunitatea ieseana a fost tinta unui asediu mediatic nemeritat. In aceste zile, va rog sa va ganditi la mine si altfel decat la primarul care dirijeaza santiere, care elaboreaza proiecte ample de infrastructura, care sprijina prin investitii masive invatamantul iesean. Va rog sa va ganditi la omul Gheorghe Nichita, la tatal Gheorghe Nichita, la vecinul Gheorghe Nichita”, afirma primarul Iasiului.
Nichita mai spune ca in cei 12 ani de cand este primar a asezat caramida peste caramida si a facut "acest oras modern, mai civilizat, mai prosper”.
"Iasiul se afla in plin proces de reconstructie, de finalizare a unor proiecte foarte importante de infrastructura. E singura realitate care poate vorbi obiectiv despre mine si despre echipa de la Primaria Municipiului Iasi. De aceea, vreau sa va asigur ca orasul este functional si ca fiecare membru al echipei pe care am construit-o duce mai departe proiectele pe care ni le-am asumat”, precizeaza Nichita in scrisoare.
El spune ca nu se considera "un om perfect” si ca nu se astepta ca cei pe care-i iubea "sa profite de sinceritatea sentimentelor" sale.
"Nu ma asteptam ca acestia sa nu constientizeze ca fiecare lovitura pe care credeau ca mi-o dau mie, de fapt, o aplicau comunitatii al carei reprezentant sunt. Insa, ajunga-i zilei rautatea ei! Nu am fost niciodata un las. Nu voi fi nici acum. Imediat ce situatia juridica mi-o va permite, voi iesi in fata dumneavoastra si va voi vorbi deschis si transparent, asa cum am facut-o intotdeauna. Ma voi supune, fara ezitare, judecatii institutionale. Sunt un om cu frica de Dumnezeu. In final, El va fi cel care ma va judeca cu adevarat”, adauga primarul Iasiului.
Nichita mai spune ca titulatura de primar al Iasiului nu este o simpla semnatura, ci "insasi ratiunea” pentru care a muncit in cei 12 ani de cand ocupa aceasta functie.
"Motivatia mea publica este, acum, ca proiectele importante ale comunitatii noastre sa fie duse la bun sfarsit pana in 2016. Este o datorie de onoare, o obligatie asumata de mine si de echipa mea de care o sa ne tinem de cuvant. Iata de ce pot semna aceasta scrisoare astfel: Gheorghe Nichita, primarul Municipiului Iasi”, se arata in finalul scrisorii deschise adresata iesenilor.
Curtea de Apel Bcuresti a decis, vineri, ca primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de instigare la folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii, in sensul ca a apelat la angajatii Politiei Locale pentru a-si urmari fosta iubita, hotararea instantei fiind definitiva.
Mediafax.ro 

gheorghe nichita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005635 (s)