News Flash:

Se strica vremea! Iata prognoza pentru miercuri si joi

12 Mai 2015
1339 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1 1
Vremea continua sa se incalzeasca miercuri, cu temperaturi de pana la 28 de grade Celsius, iar joi isi vor face aparitia ploile insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata a vantului in regiunile din centrul, nordul si vestul tarii, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie.
IN TARA
Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat ar fi normal la aceasta data, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si doar spre seara in nordul extrem si in zona Muntilor Apuseni vor fi dezvoltari noroase convective, dar numai izolat ploi de scurta durata, in general slabe.
In timpul noptii insa, innorarile se vor accentua in regiunile vestice si nord-vestice, unde se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si posibil grindina. Minimele termice vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade.
Joi, in regiunile din vestul, centrul si nordul tarii si zonele montane si submontane vremea va deveni in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere.
Vor fi innorari temporar accentuate, averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului; ploile vor avea si caracter torential, cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat va cadea grindina. In restul teritoriului vremea va fi in continuare calda, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferica se va manifesta spre seara si la inceputul noptii, dar numai pe arii restranse.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade, mai ridicate in sud si in sud-est, pana la 29...30 de grade in Lunca Dunarii; minimele termice se vor incadra intre 7 si 15 grade.
LA BUCURESTI
Miercuri, vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade, iar cea minima de 10...12 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004506 (s)