News Flash:

Traian Basescu: Fratele meu este la Jilava, trebuia eliberat. Nu mai merge, nu ii mai circula sangele

1 Iunie 2017
981 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca fratele sau, Mircea Basescu, se afla la Penitenciarul Jilava, pentru ca sufera de probleme grave de sanatate, desi trebuia eliberat din septembrie anul trecut.
”Am fost duminica la Jilava. Fratele meu este acolo pentru ca i-au introdus 5 stenturi. Nu mai putea merge. Nu ii mai circula sangele. El trebuia eliberat din septembrie, anul trecut”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, la B1 TV.
Cererea de eliberare conditionata formulata de Mircea Basescu a fost respinsa definitiv de Tribunalul Constanta la finalul lunii martie, instanta stabilind ca fratele lui Traian Basescu poate depune o noua cerere de eliberare conditionata peste trei luni.
Mircea Basescu a cerut eliberarea conditionata sustinand ca a indeplinit toate conditiile si invocand probleme de sanatate, fiindu-i necesara o operatie pe cord deschis pentru inlocuirea by-pass-urilor montate in urma cu 15 ani.
Fratele lui Traian Basescu a fost condamnat definitiv, in iunie 2016, de Curtea de Apel Constanta, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, pentru ca ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati pentru solutionarea unui proces care il viza pe Sandu Anghel.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006258 (s)