News Flash:

Un barbat dat in urmarire internationala, care a evadat dintr-un penitenciar din Spania, a fost prins la Timisoara

31 Mai 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar
Un barbat de 46 de ani, care era dat in urmarire internationala dupa ce a evadat dintr-un penitenciar din Spania, a fost prins de politistii din Timisoara, arata vineri, intr-un comunicat de presa, Politia Romana.
Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, emis vineri, politistii din Timis au depistat un barbat, de 46 de ani, dat in urmarire internationala dupa ce ar fi evadat dintr-un penitenciar din Spania, unde ispasea o condamnare pentru infractiuni contra persoanei.
Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Timis l-au depistat pe barbat pe raza municipiului Timisoara, pe numele lui autoritatile judiciare din Spania emiand un mandat european de arestare.
„In cursul lunii ianuarie, cel in cauza, incarcerat intr-un penitenciar situat pe teritoriul Spaniei, ar fi beneficiat de o permisie de 4 zile, insa dupa expirarea termenului nu ar mai fi revenit in unitatea de detentie. Barbatul era condamnat la executarea unei pedepse privative de liberate, pentru infractiuni contra persoanei”, se arata in comunicatul citat.
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Timis. Acesta urmeaza sa fie prezentat Curtii de Apel Timisoara, pentru demararea procedurilor de predare catre autoritatile spaniole.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011714 (s)