News Flash:

Traian Basescu a semnat mai multe decrete privind eliberarea din functie a unor judecatori

7 Octombrie 2013
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni mai multe decrete privind eliberarea din funcţie a unor judecători ca urmare a pensionării, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Astfel, şeful statului a semnat decretele privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti a Elenei Ursulescu, Doinei Rizac - de la Tribunalul Timiş, Irinei Mastacan - de la Judecătoria Pucioasa şi decretele privind eliberarea Elenei Pănoiu, a Eugeniei-Mirela Diaconu şi a Angelei-Antoaneta Popescu - din funcţia de judecător la Tribunalul Gorj. Din funcţia de judecător la Tribunalului Harghita a fost eliberată Erika Kardalus; de la Tribunalul Bucureşti - Cornelia Segărcianu; de la Judecătoria Călăraşi - Neluţ Pantilie; de la Judecătoria Topliţa - Alexandrina Mureşan; de la Judecătoria Iaşi - Aurica Georgescu.

De asemenea, Băsescu a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a Minodorei Basma.

Totodată, preşedintele a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 97/2010 privind reglementarea unor măsuri în sistemul de asigurări sociale de sănătate.

Băsescu a acordat, prin decret, Drapelul de luptă Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)