News Flash:

Cei mai buni politisti din tara se intrec la Satu Mare

6 Octombrie 2013
1320 Vizualizari | 0 Comentarii

Aproximativ 80 de politisti din tara, dar si din strainatate se întrec, sambata, la prima editie a concursului 'Cel mai puternic politist din Romania', eveniment organizat la Satu Mare de catre Sindicatul National al Agentilor de Politie (SNAP).

Deschiderea oficiala a fost facuta în prezenta oficialitatilor locale, concurentii avand de parcurs în întreaga zi mai multe probe în cadrul concursului de 'crossfit'.

Potrivit vicepresedintelui SNAP, Cosmin Andreica, principalul organizator, la competitie vor participa aproximativ 80 de politisti, atat pe echipe, cat si individual. Pe langa echipele din tara participa doua echipe din Ungaria si una din Italia. Competitia se desfasoara pe doua categorii de varsta, sub 35 de ani si peste.

'Am ales aceasta ramura a fitness-ului deoarece îmbina elemente de anduranta, forta, viteza, putere, rapiditate, necesare activitatii zilnice a politistilor. In tara noastra, acest program de fitness este la început fata de celelalte tari unde a cunoscut o dezvoltare rapida, înca din 2003-2005', a spus Andreica.

Obiectivul acestui concurs este de a atrage atentia asupra necesitatii pregatirii fizice a politistilor, dar si de a arata societatii ca Politia Romana si Politia de Frontiera Romana au capacitatea de a asigura un climat de ordine publica.

Competitia sportiva este organizata de Sindicatului National al Agentilor de Politie, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne si cu sprijinul Consiliului Judetean Satu Mare si a Primariei Satu Mare. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006054 (s)