News Flash:

Protest impotriva codului rutier, la Satu Mare

4 Octombrie 2013
1821 Vizualizari | 0 Comentarii

 Aproximativ 50 de membri PDL au pichetat, joi, Prefectura Satu Mare, nemulţumiţi de proiectul privind modificarea Codului Rutier propus de ministrul Radu Stroe.

La apariţia protestatarilor în faţa Instituţiei Prefectului a avut loc o discuţie între organizatorii protestului şi reprezentanţii Jandarmeriei, aceştia susţinand că ora de protest le-a fost modificată şi că acţiunea lor este ilegală. Preşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, a afirmat că era nevoie de acceptul lor pentru modificarea orei iar acest lucru nu s-a solicitat. In cele din urmă membrii PDL au fost lăsaţi să protesteze vreme de o oră.

'Este o primă manifestare, astfel de acţiuni vor mai avea loc pană cand ne vom face auzită vocea. Solicităm demisia ministrului de Interne, Radu Stroe. Prin proiectul Codului rutier se urmăreşte creşterea veniturilor la bugetul de stat, nu este nicio intenţie de a preveni accidentele', a afirmat preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a PDL Satu Mare, Adrian Cozma.

Timp de o oră, protestatarii au afişat pancarte şi au scandat lozinci împotriva guvernului.


membri pdl codului rutier radu stroe adrian cozma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)