News Flash:

Traian Basescu a rabufnit! Reactia dura a fostului presedinte

8 Martie 2017
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu, actual senator, a avut o interventie dura in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor. Traian Basescu a criticat initiva PSD-ALDE de a adopta o scrisoare prin care sa reafirme rolul Parlamentului si le-a spus acestora ca atata timp cat ”va duceti cu caciula-n mana” la alte institutii ca sa le zica ce au de facut. Basescu se referea la intrebarea adresata de Camera Deputatilor catre procurorul general, la initiativa lui Liviu Dragnea, prin care doreau sa afle daca reangajarea colaboratorilor din legislatura trecuta constituie conflict de interese.

”Am luat cunostinta acum cateva minute de continutul acestei declaratii. In primul rand, consider ca este o initiativa gresita. Este ca si cum am vrea sa votam niste obligatii si drepturi constitutionale, care sunt deja prevazute in Constitutie. Spre exemplu, in Constitutie, prin declaratie, se incearca eliminarea presedintelui din jocul politic, prin articolul 80 din Constitutie. Faptul ca presedintele Romaniei reprezinta statul, il face inapt sa participe la actiunile politice, la elementele de viata cotidiana (...) Presedintele fiind reprezentatul statului reprezinta si oamenii, si statul si societatea. Sustineti ca Parlamentul este organul suprem si unica putere legiutoare. Dar oare suprem inseamna unic? Eu zic ca nu!


Avem probleme comportamentale si incercam sa le ascundem in spatele unei declaratii, pe care o consider in neregula


Cine v-a pus dragi deputati sa va duceti cu caciula in mana la procurorul general, ca sa-l intrebati daca va puteti angaja oamenii din legislatura trecuta? Pai cine v-a pus, dragi deputati, sa va ploconiti la Ministerul Public?

Cine v-a pus sa mergeti la CSM sa intrebati cum dati gratiere pe 3 ani, pe 5 ani? Ei v-au spus: Nu, pe trei ani! Si voi ati venit la Comisia Juridica cu scufita in mana

Cine va pune sa va tot ploconiti la alte institutii? Daca vreti respect, comportati-va ca atare!


Suntem atat de vulnerabili si nu avem nevoie de aceasta declaratie. Suntem asa de vulnerabili, incat a o da inseamna sa ne facem de ras”, a declarat Traian Basescu.

senatului camerei deputatilor psd-alde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)