News Flash:

Vremea va fi frumoasa, dar capricioasa in urmatoarele zile

7 Martie 2017
949 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Maximele vor fi de la 10 la 18 grade. In Dobrogea si in Baragan se anunta vreme buna, fara precipitatii si nefiresc de calda.
In nordul Moldovei si in Bucovina, innorarile vor fi destul de persistente si soarele apare pentru scurte momente. Nu o sa ploua, dar umezeala va fi ridicata si la noapte revine ceata.
Vreme calda va fi si  in nordul Transilvaniei si prin Maramures. Aici, atmosfera va fi mai degraba inchisa decat schimbatoare. La noapte se mai incalzeste putin.
In vestul tarii, vremea va fi urata, cu multa umezeala. Ploile vor fi slabe si temporare; ploua si pe timpul noptii. In tinuturile centrale, vremea se incalzeste si o sa mai apara ceva nori. Nu sunt semne de ploaie.
In sud-vestul tarii sunt asteptate ploi temporare si un pic de soare. Temperaturi cresc, iar saltul este de vreo sase grade.
Si in sudul tarii avem o zi instabila de primavara: dimineata ceata, la amiaza soare, ploi mai pe seara.
In Bucuresti ramanem cu vremea schimbatoare, dar calda. Acum, dimineata, mai poate aparea ceata, iar peste zi avem in continuare vreme neobisnuit de calda. Vantul va fi activ, iar pe seara si la noapte mai vin cativa stropi. Maxima va fi in jur de 15, 16 grade.
La munte, instabilitatea sporeste si atmosfera se mentine calda. Azi o sa ploua serios la apropierea noptii, mai cu seama in Muntii Banatului si in Meridionali; se pot acumula 20 de litri de apa pe metru patrat. La altitudini mari o sa mai ninga si vantul va sufla cu putere.
Prognoza meteo pentru urmatoarele zile
Miercuri ramanem cu vremea calda, mai cu seama in centrul si nord-vestul tarii. O sa mai picure prin Banat, Oltenia, sporadic si prin Crisana, Muntenia si Transilvania. Noaptea, ploile apar trecator in jumatatea vestica a tarii. Revine si ceata.
Joi va fi anormal de cald. Ploile vin local in vest si nord-vest, iar pe seara si in noaptea de joi spre vineri, o sa ploua pe zone intinse din sud si sud-est. Si vantul va fi mai activ prin sud-estul tarii.
Vineri dimineata o sa mai ploua prin sud si sud-est, iar la munta va fi lapovita. Nu se domoleste nici vantul din sud-est, iar minimele scad usor sub pragul inghetului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004564 (s)