News Flash:

Guvernul NU sustine amendamentul privind gratierea unor fapte de coruptie

7 Martie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti ca Executivul nu sustine amendamentul depus de parlamentarul PSD, Serban Nicolae, prin care ar urma sa fie gratiate fapte de coruptie.
"De dimineata, ministrul Justitiei cred ca a clarificat si subliniez si eu: Guvernul nu sustine amendamentul de care vorbeati (n.r: amendamentul depus de Serban Nicolae). Am trimis un proiect de lege care nu avea prevazut aceste lucruri, nu e prevazut de guvern", a declarat premierul Sorin Grindeanu, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, intrebat de amendamentul senatorului Serban Nicolae, ca personal, nu crede ca gratierea ar trebui sa se aplice si faptelor de coruptie, precizand insa ca va citi propunerea si va face un punct de vedere al Ministerului Justitiei.
"Citesc si eu propunerea si facem un punct de vedere al Ministerului Justitiei. Mai curand cred ca este o optiune personala, o initiativa a senatorului Serban Nicolae", a declarat Tudorel Toader, la intrarea in sediul Institutului National de Statistica (INS), acolo unde are loc marti bilantul Ministerului Public.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)