News Flash:

Liviu Dragnea: Eu nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie

7 Martie 2017
909 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la sediul instantei supreme, ca nu sustine o lege a gratierii pentru fapte de coruptie, precizand ca "nu e cazul sa ne inflamam pentru ca oricine poate depune amendamente".
"Eu nu sustin o lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Pe de alta parte, nu este cazul sa ne inflamam pentru ca oricine poate depune amendamente, dar eu spun Guvernului si ministrului Justitiei, doar legea gratierii nu rezolva problema. Cred ca ministrul Justitiei trebuie sa aiba o discutie cu presedintele CEDO si trebuie, impreuna cu colegii din Guvern si cu primul ministru, sa conceapa un plan complex pentru rezolvarea problemei care tine si de investitii in infrastructura in penitenciare, eventual de constructia unor noi penitenciare. Raspunsul meu este foarte simplu, eu nu sustin pentru fapte de coruptie si nici nu cred ca este o graba foarte mare cu aceasta lege pentru ca doar aceasta lege nu rezolva problema care sta la baza inceperii dezbaterilor despre acest subiect", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
Liderul social democrat a precizat ca senatorul Serban Nicolae "a facut bine" ca a spus adevarul atunci cand a afirmat ca nu s-a consultat cu partidul.
"Bine a facut ca a spus adevarul. Oricine poate depune amendamente. Oricum, este cale lunga pana la decizia finala, vor fi dezbateri in comisii. Reiterez rugamintea catre ministrul Justitiei sa se implice in aceasta dezbatere si catre colegii din comisiile juridice sa cheme la dezbateri Uniunea Judecatorilor, Asociatia Magistratilor, expres de la Consiliul Europei, de la Comisia de la Venetia pentru ca este un subiect foarte important", a mai spus Liviu Dragnea. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006502 (s)