News Flash:

TRAGEDIE! Un patron de hotel a murit dupa ce a cazut de pe acoperisul cladirii

2 Aprilie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
accident de munca
Patronul unui hotel din Tasnad a cazut in gol de pe acoperisul cladirii. In urma impactului cu solul, barbatul s-a aflat in coma la Terapie Intensiva, dar dupa cateva ore a decedat.
Totul s-ar fi produs ieri dimineata. Barbatul, in varsta de 63 de ani, s-ar fi urcat pe acoperisul hotelului pentru a face unele reparatii sau pentru a aranja ceva acolo. Din nefericire, nu s-a asigurat in niciun fel. La un moment dat, insa, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut in gol de la aproximativ 15 metri inaltime. Impactul cu solul a fost aproape fatal pentru barbat care a intrat in coma. Ajuns la fata locului, un echipaj SMURD Terapie Intensiva Mobila al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta a reusit sa-l stabilizeze, dupa care barbatul a fost transportat urgent la Spitalul Judetean Satu Mare unde a fost internat la Terapie Intensiva.
Dupa numai cateva ore cat a fost internat la Terapie Intensiva, patronul hotelului Doina din Statiunea Turistica Tasnad a decedat. Dupa ce a cazut de la aproape 15 metri inaltime, de pe acoperisul hotelului pe care-l patrona, trupul barbatului in varsta de 63 de ani a fost zdrobit la impactul cu solul. Medicii nu au mai putut face nimic ca sa-l salveze.

terapie intensiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)