News Flash:

MARTURIA taximetristului din Bucuresti care a provocat accidentul in care a murit o clienta

31 Martie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
taxi acc
Un accident halucinant a avut loc ieri dimineata. Un taximetrist in varsta de 54 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet, in urma impactului pasagera pe care o transporta pierzandu-si viata. Victima ar fi implinit astazi 34 de ani.
Taximetristul, care se afla in stare de soc dupa teribilul accident, a oferit primele sale declaratii dupa tragedie, in exclusivitate pentru CANCAN.RO. “Sunt in stare de soc. Sunt lovit la maini si la cap. Sunt cusut. Nu vreau sa vorbesc mai mult. Am dat declaratii la politie. Chiar nu stiu de mine acum. Nu, nu am lucrat toata noaptea, intrasem de dimineata. Era a doua mea cursa. Am luat pasagera din strada, dar chiar nu pot vorbi acum”, a declarat taximetristul Dan Dima pentru CANCAN.RO.
Barbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpa dupa accidentul rutier. El a fost testat la IML pentru a se stabili daca a consumat bauturi alcoolice, iar analizele au aratat ca nu consumase alcool.
Pasagera care a murit in accident calatorea pe bancheta din spate a taxiului condus de Dan Dima. Ea nu purta centura de siguranta in momentul impactului. Inainte de a se rasturna, taxiul a lovit un parapet, apoi a fost proiectat in bordura.
Victima, Ioana, era logodita, barbatul cu care trebuia sa se casatoreasca sosind rapid la fata locului dupa tragedie.
sursa: Cancan.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008489 (s)