News Flash:

Primarul Iasului a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi

2 Aprilie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai chirica2
Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi si contestatar aprig din partid al lui Liviu Dragnea, a fost inlocuit din functia de presedinte executiv al PSD Iasi, potrivit unei decizii a Comitetului Executiv Judetean al filialei.
Chirica sustine acum ca a venit „o hartie de la Bucuresti” in care se spune ca nu mai poate ocupa nicio functie. Primarul precizeaza ca a fost ales presedinte executiv in 2013, iar statutar retragerea functiei ar trebui facuta tot intr-o conferinta judeteana. 
Decizia a fost luata in cadrul Comitetului Executiv Judetean al PSD Iasi.
„Ceea ce m-a surprins e ca deciziile din 22 februarie au capatat de data asta doua articole fata de cele emise imediat dupa conferinta Comitetului Executiv. E e o decizie care m-a surprins si pe mine si nu cred ca pot vorbi despre un element de democratie. Era foarte simplu daca se aducea in discutie - si probabil s-a intarit oarecum si aspectul nestatutar prin aceasta decizie pentru ca nu era in decizia Comitetului Executiv National sa se vorbeasca de functiile pe care le-am detinut la un moment dat la nivelul organizatiei judetene Iasi”, a declarat politicianul la Digi24. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)