News Flash:

TRAGEDIE pe Drumul National 79 Arad-Oradea. Doua persoane au murit. Cumplitul accident, provocat de un sofer de 19 ani

1 Decembrie 2017
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Accidentul de joi după-masa, de pe Drumul Național 79 Arad-Oradea, a fost provocat de un șofer de 19 ani, care a vrut să depășească o coloană de mașini, însă a intrat frontal într-un TIR ce venea din sens opus.

Graba, neatenția, asfaltul ud și vântul puternic, toate au contribuit la tragedia de joi după-masa, de pe DN79. Doi oameni au murit, iar alții doi se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, din Sintea Mare, a vrut să depășească o coloană de mașini, însă a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar din sens opus. Mașina a devenit, astfel, sicriu pentru două dintre cele patru persoane aflate în aceasta.

Un bărbat de 47 de ani, și el din Sintea Mare și o femeie de 66 de ani, din Chișineu Criș, au pierit între fiarele contorsionate ale autoturismului. Rănită grav a fost și o altă femeie din mașină, în vârstă de 44 de ani. Șoferul se află și el în stare gravă, scrie ziuadevest.ro.

În mod ironic, accidentul s-a petrecut la doar câteva ore după ce Inspectoratul de Poliție al Județului Arad recomanda șoferilor să „circule preventiv în condiții de instabilitate atmosferică”, îndemnându-i să adapteze permanent viteza la condițiile meteo-rutiere și să conducă preventiv. Iată, însă, că nu toți s-au conformat…


tir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004644 (s)