News Flash:

Parlamentar in Comisia de Aparare: Carmen Dan a compromis ancheta

30 Noiembrie 2017
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan mv 465x390

Deputatul USR Bogdan Ionel Rodeanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca felul in care a procedat ministrul de Interne, Carmen Dan, la descoperirea dispozitivului de interceptare dovedeste „amatorism sau intentie”, afirmand ca ancheta a fost compromisa pentru ca nu s-a pastrat discretia.
„Situatia oricum este deosebit de grava pentru ca nu-i vorba numai despre un membru al Guvernului este vorba despre Ministrul Afacerilor Interne si membru al CSAT, iar descoperirea unui astfel de dispozitiv activ de ascultare si interceptare, in cazul dumneaei, poate fi considerata ca o bresa in ceea ce priveste siguranta nationala (...)”, a declarat deputatul USR Bogdan Rodeanu, membru al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, la solicitarea MEDIAFAX.

Bogdan Rodeanu a afirmat ca rezolvarea unui astfel de incident presupune „o maxima discretie”.

„Nu stiu daca felul in care s-a procedat a fost amatorism si intentie. Orice membru al CSAT are la dispozitie o structura la care poate apela in astfel de situatii, o structura de specialisti, angajati ai unor institutii ale statului roman, care in situatii de genul asta nu numai ca actioneaza repede, dar trebuie sa actioneze foarte repede. De la descoperire pana la identificarea faptasului timpul este crucial. In astfel de situatii discretia este maxima pentru ca trebuie sa vezi cine este la capatul celalalt al firului, sa se faca demersuri de tip ancheta de organele specializate”, a spus deputatul USR.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009539 (s)