News Flash:

Tragedie pe Drumul Morții! Au fost implicați și copii

2 August 2022
6361 Vizualizari | 0 Comentarii
296769626 644664443691111 7716137885336512168 n

Un accident de proporții a avut loc în apropiere de Iași, pe un drum considerat al morții, unde au loc o mulțime de tragedii. În accident au fost implicate doua mașini și nouă persoane, dintre care pentru una nu s-a mai putut face nimic. Medicii au declarat decesul.

Accident mortal la Lețcani

Un accident grav a avut loc în Lețcani, pe DN 28, în apropiere de municipiul Iaşi. Au fost implicate două mașini care au ieșit din decor. Într-o mașină se aflau șapte persoane, dintre care trei copii, iar în cealaltă două persoane. Dintre acestea, pentru una dintre victime nu s-a mai putut face nimic. A rămas încarcerată și, când a fost scoasă, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, motiv pentru care s-a declarat decesul.

Copiii au fost duși la Spitalul de pediatrie “Sfânta Maria” pentru a fi văzuți de specialiști, dar starea lor era una stabilă, iar ceilalți adulți implicați în accident au ajuns la Spitalul de Urgență Sfântul Spiridon, cu multiple traumatisme, printre care și fracturi de picioare.

„Sunt doi adulţi conştienţi cu politraumatisme, care au fost preluaţi de către echipajele SAJ, iar cel de-al treilea adult are şi el politraumatisme şi a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă. Victima încarcerată, un adult, a fost găsită incoştientă. A fost descarcerată. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară. S-a declarat decesul. Echipajele poliţiei rutiere sosite la locul evenimentului rutier vor stabili cauza producerii accidentului rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.

La locul evenimentului s-au deplasat din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași două autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, un echipaj pentru transport victime multiple si alte echipaje de la SAJ si SMURD. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a tragediei și martorii deja au dat primele declarații.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005841 (s)