News Flash:

Doliu în PSD, tragedie. A fost găsit fără suflare, pe marginea drumului

1 August 2022
1700 Vizualizari | 0 Comentarii
silvian ciuperca

Doliu în PSD, tragedie fără margini. S-a stins din viață un fost președinte al Consiliului Județean Ialomița. Politicianul a fost găsit mort chiar lângă propria locuință, iar cauza decesului este necunoscută. Vestea morții sale i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut.

Doliu în PSD

Silvian Ciupercă, fostul președinte al Consiliului Județean Ialomița s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, bărbatul se afla în concediu într-o localitate din județul Vâlcea.

Informația a fost confirmată de către polițiștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea. Conform procedurii, urmează să fie efectuată necropsia, pentru stabilirea cauzei decesului omului politic.

Este vorba despre un bărbat de 73 de ani, care a fost găsit decedat în apropierea locuinței. Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei!, au transmis reprezentanții Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului.

Cu puțin timp înainte de a muri, bărbatul a vorbit cu fiul său și i-a spus că iese la alergat, așa cum îi era obiceiul. Nu a trecut mult timp și familia sa a fost contactată de către poliție. Politicianul fusese găsit fără suflare pe marginea drumului, nu departe de locuința sa.

Anchetă penală în cazul morții lui Silvian Ciupercă

Oamenii legii au deschis o anchetă penală în cazul morții politicianului care a fost găsit fără suflare pe marginea drumului. Nu se știe dacă a fost vorba despre un accident de circulație sau bărbatului i s-a făcut rău.

Corpul neînsuflețit urmează să fie supus necropsiei. În cursul zilei de luni va fi depus la capela Catedralei Episcopale din Slobozia, unde cei care l-au cunoscut să își poată lua adio.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005152 (s)