News Flash:

Marcel Ciolacu are COVID. Intalnirea cu Maia Sandu a fost anulata

29 Iulie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Marcel Ciolacu COVID 19

Marcel Ciolacu a fost testat pozitiv la COVID-19. Liderul PSD urma sa se intalneasca vineri cu Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, insa intrevederea a fost anulata.


La inceputul anului, Marcel Ciolacu a intrat in izolare la Buzau, dupa ce s-a intalnit cu ministrul Culturii, Lucian Romascanu, depistat cu COVID.

In noiembrie 2021, Marcel Ciolacu a dezvaluit ca mai multi membri ai familiei sale au fost infectati cu Covid si ca au luat antivirale de la o doamna care le aducea din Moldova.


„Eu… am avut toti nepoti, iubitele nepotilor, au avut toti COVID, frate-miu, cumnata… Iertati-ma, am cumparat antivirale de la o doamna care le aducea din Moldova. E inacceptabil asa ceva! Sa cumperi antivirale de la taraba! Nu stii, nu ai niciun control daca ele sunt contrafacute sau sunt adevarate”, a declarat Marcel Ciolacu, la Romania TV.

In octombrie 2021, Marcel Ciolacu a anuntat ca s-a vaccinat cu doza a treia de ser anti-coronavirus. Liderul PSD si mai multi parlamentari ai formatiunii au mers la vaccinare dupa ce a avut loc in Parlamentul votul de incredere pentru Guvernul Ciolos 2. „Va indemn pe toti sa va vaccinati si sa va testati la cea mai mica suspiciune”, a spus atunci seful PSD.

Conform surselor din jurul liderului PSD, Marcel Ciolacu are o stare de sanatate buna, neavand simptome grave asa cum s-au inregistrat in alte numeroase cazuri

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006741 (s)