News Flash:

Sotul i-a spus ca se duce la spital, dar nu s-a mai intors niciodata. Ce a aflat dupa 23 de ani

1 August 2022
2605 Vizualizari | 0 Comentarii
296475774 643679297122959 1744247273442303496 n

 
Linda Iseler si Richard Hoagland erau un cuplu fericit din Indiana, asta pana intr-o zi, cand barbatul nu s-a mai intors acasa.

Pe 10 februarie 1993, Linda era la serviciu atunci cand a primit un apel de la sotul ei, Richard, care i-a spus ca se simte rau si ca s-a dus la spital. Ea l-a rugat sa o  astepte, ca sa vina sa il vada, dar el a refuzat. Atunci a fost ultima data cand cei doi soti au vorbit. Vazand ca nu se mai intoarce, Linda a sunat la toate spitalele, incercand sa dea de sotul ei, insa fara succes. „Nu-si luase nici macar haina cu el, iar afara era frig”, isi aduce  aminte Linda. Dupa cateva zile de la disparitie, autoritatile locale care investigau cazul i-au gasit masina in apropiere de Aeroportul International din Indianapolis, dar nu exista nicio dovada ca barbatul ar fi calatorit cu avionul undeva.

 Neavand niciun indiciu, autoritatile au decis sa inchida cazul. Linda si cei doi fii ai cuplului, care aveau 6 si 9 ani, au trait un soc, dar si-au continuat viata fara Richard. In vara urmatoare, cei doi baieti ai ei au primit felicitari de la cineva care le scria ca este tatal lor:


„Poate intr-o zi ne vom vedea. Pun pariu ca nu o sa va recunosc. A trecut atat de multa vreme! Aveti grija de mama voastra. Tata”. De atunci, familia nu a mai primit niciun semn de la Richard Hoagland.

Linda s-a luptat din greu sa isi creasca copiii singura, dupa ce sotul a lasat-o cu multe datorii. Si-au pierdut casa, iar singurul ei sprijin au fost parintii. In acelasi timp, a devenit suspecta in cazul disparitiei sotului. „Politia m-a interogat continuu. Spuneau ca e posibil ca el sa fi fost implicat in trafic de droguri, iar eu habar nu aveam de asa ceva”.

I-a luat 10 ani, dar intr-un final, femeia a reusit sa isi refaca viata. S-a recasatorit si parea ca totul ii merge bine, cand, dupa 23 de ani de cand nu mai auzise nimic de fostul sot, a primit un apel telefonic care i-a schimbat viata complet, oferindu-i raspunsurile pe care le cautase in toti acesti ani.

Un barbat din Florida, Anthony, facea cercetari despre arborele sau genealogic pe Internet, cand a descoperit ceva ciudat. Unchiul sau, Terry, murise in 1991, dar cand i-a cautat numele, a descoperit ca cineva se folosea de numele acestuia, asa ca a cerut ajutorul politiei.
 Cel care ii furase identitatea unchiului decedat era nimeni altul decat Richard Hoagland. Si-a parasit familia si a zburat spre Florida pentru a se ascunde, apoi a inchiriat o camera de la tatal lui Terry. Richard aflase despre moartea lui Terry si i-a furat actele de identitate. Apoi s-a mutat in Florida, s-a casatorit avand numele de Terry si avea chiar si un fiu de 19 ani cu noua sa sotie.

In prezent, Richard Hoagland este cercetat pentru furt de identitate si, de asemenea, trebuie sa plateasca primei sale familii 2 milioane de dolari pentru ca timp de 20 de ani nu a platit pensie alimentara.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004878 (s)