News Flash:

Tragedie pe calea ferata, langa Timisoara. O tanara soferita a murit zdrobita de tren

20 Noiembrie 2016
1459 Vizualizari | 0 Comentarii
masina lovita de trenb
Accident grav de circulatie vineri seara, intre Hodoni si Satchinez. O soferita in varsta de 30 de ani si-a pierdut viata, dupa ce nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata si a fost lovita de tren.
Accidentul s-a produs pe drumul care leaga Hodoniul de Satchinez, la trecerea la nivel cu calea ferata. Tanara in varsta de 30 de ani nu s-a asigurat si a fost lovita de trenul Inter Regio. Soferita nu a avut practic nicio sansa si a decedat pe loc. Trupul neinsufletit a fost scos din autoturismul distrus de pompierii de la descarcerare, scrie tion.ro.
„Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta «Banat» al judetului Timis a fost anuntat in data de 18.11 a.c., ora 21:43 referitor la producerea unui accident feroviar, intre localitatile Satchinez si Hodoni. La fata locului a intervenit o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si 9 subofiteri. In accident a fost implicat un autoturism in care se afla o femeie, in varsta de 30 de ani, incarcerata. Cu toate eforturile salvatorilor, dupa descarcerarea victimei, medicul de la locul accidentului a constatat decesul acesteia”, au transmis reprezentantii ISU Banat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004543 (s)