News Flash:

Acuzatii GRAVE la adresa Ministrului Sanatatii!

18 Noiembrie 2016
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ieri ca Spitalul „Sfanta Maria” din Bucuresti ar fi fost acreditat pentru transplanturi pulmonare in urma unor presiuni politice si ca spitalul nu are in componenta un department de pneumologie asa cum ar trebui.

Narcis Copca, managerul Spitalului Sfanta Maria, l-a contrazis pe ministrul Sanatatii sustinand ca ministerul e obligat sa plateasca pentru realizarea transplanturilor pulmonare in acest spital deoarece acreditarea a fost primita in martie 2016 din partea Agentia Nationala de Transplant (ANT), anunta News.ro.


Medicul a declarat de asemenea ca nu a lipsit nimic de la acreditarea acestui centru de transplant si ca ministrul s-ar face vinovat de moartea unui pacient aflat pe lista de asteptare a clinicii pentru ca s-a opus aprobari unor decontari pentru efectuarea acestor interventii.

"Ministerul Sanatatii este obligat sa plateasca operatiile de transplant pulmonar de la Spitalul Sfanta Maria. Centrul a fost acreditat pentru transplant de plaman de Agentia Nationala de Transplant. Domnul ministru, in loc sa plateasca bani pentru ca bolnavii sa fie operati in tara, a refuzat acest lucru. Refuzand, se face responsabil pentru decesul unei persoane aflate pe lista de asteptare si in acest sens luam in calcul sa sesizam Parchetul General, pentru ucidere din culpa”, a spus Narcis Copca, conform sursei citate.

ant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005922 (s)