News Flash:

MAE pune la dispoziția romanilor o harta interactiva cu sectiile de votare organizate in strainatate pentru alegerile parlamentare

20 Noiembrie 2016
1456 Vizualizari | 0 Comentarii
sectie de vot
Ministerul Afacerilor Externe a elaborat o harta interactiva pentru a facilita alegatorilor romani din afara tarii accesul la adresele celor 417 sectii de votare organizate in strainatate pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Potrivit unui comunicat de presa transmis duminica AGERPRES, harta interactiva a fost dezvoltata pe platforma Google Maps si este accesibila prin intermediul site-ului MAE la adresa: www.mae.ro/locatiile_sectiilor_de_votare.
Alegatorii romani din strainatate vor avea la dispozitie, pentru scrutinul din 11 decembrie, 417 sectii de votare, cu 111 mai multe decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din 2014. Lista integrala a celor 417 sectii de votare din strainatate poate fi consultata pe site-ul web al MAE.
Potrivit prevederilor legale privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale, cu modificarile si completarile ulterioare, activitatile de pregatire si organizare a procesului de votare in strainatate sunt asigurate de catre Biroul electoral de circumscriptie 43 pentru cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in afara tarii, cu sprijinul logistic al Ministerului Afacerilor Externe.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004900 (s)