News Flash:

O noua tragedie pe sosele! Trei morti si 14 raniti pe DN2

19 Noiembrie 2016
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
accid2
Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 14 sunt rănite şi evaluate de medici, în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe DN2, în zona localităţii Şindriliţa, între un autoturism şi un microbuz, potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Două persoane aflate în microbuz şi una în autoturism şi-au pierdut viaţa.

"Au fost evaluate 14 persoane. Din păcate mai sunt pe lângă cele 14 persoane evaluate, trei persoane decedate şi o persoană care era în cursul descarcerării de către pompieri. Cei 14 care au fost evaluaţi nu prezintă leziuni foarte grave, din ce am înşeles. Datele sunt în evoluţie. Persoana încarcerată este conştientă, dar vom avea date despre starea ei după ce va fi scoasă", a declarat şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Arafat a mai declarat că unii răniţi să fie duşi la Urziceni, însă cei cu leziuni mai grave vor fi duşi la spitalele din Bucureşti.

 
Circulaţia în zonă, pe Drumul Naţional 2, în zona localităţii Şindriliţa este blocată, la momentul transmiterii ştirii.

Administraţia Naţională de Meteologie a emis mai multe atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, inclusiv Ilfov şi Bucureşti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004355 (s)